9 vjet nga themelimi i IPK-së - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

9 vjet nga themelimi i IPK-së

NULL NULL
01/06/2015
Inspektorati Policor i Kosovës, institucion ky i dal nga Policia e Kosovës, sot mban një ceremoni me rastin e përvjetorit të nëntë të themelimit të saj

Në këtë aktivitet pritet të marrin pjesë përfaqësues të lartë të institucioneve vendore dhe ndërkombëtare.

Si pjesë e aktiviteteve për të shënuar nëntë vjetorin e këtij institucioni pasi që është edhe dita ndërkombëtare e fëmijëve, mbi 30 punonjës të IPK-së do të dhurojnë vullnetarisht gjak për fëmijët në nevojë.