18:35, 1 Gusht 2020

Në 24 orët e kaluara, 86 raste të reja të koronavirusit janë konfirmuar në Kroaci, bazuar në 1 mijë e 381 mostra të testuara, njoftoi sot Shtabi Kombëtar i Mbrojtjes Civile.

Numri i rasteve aktive në vend aktualisht është 738, derisa numri më i lartë i pacientëve të rinj është në Zagreb – 31.

Që nga fillimi i epidemisë, 5 mijë e 224 raste të koronavirusit janë regjistruar në Kroaci, dhe 145 njerëz kanë vdekur/KP.

Konkurs Pune

Lexo më shumë