10:39, 6 Qershor 2018

Nanije Koshi, është njëra ndër femrat e para shqiptare të Kosovës që posedonin dhe vozitnin automjete.

Ajo ka lindur në vitin 1935 ndërsa me leje është pajisur në mesin e viteve të 60-ta

A paragjykoheshin ato, si i pranonte familje dhe rrethi e kuptoni në storien e gazetarit Milot Hasimja.

Ora 7 – 80 vjeçarja Nanije Koshi, ndër femrat e para kosovare me leje të veturës – Klan Kosova

Ora 7 – 80 vjeçarja Nanije Koshi, ndër femrat e para kosovare me leje të veturës – Klan Kosova është gazetari Milot Hasimja i cili sjellë profilin e Nanije Koshit, njëra ndër femrat e para shqiptare të Kosovës që posedonin dhe vozitnin automjete. Ajo ka lindur në vitin 1935 ndërsa me leje është pajisur në mesin e viteve të 60-ta. A paragjykoheshin ato, si i pranonte familje dhe rrethi e kuptoni në rrëfimit të Milotit.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur mercredi 6 juin 2018

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë