8:40, 10 Mars 2019

Një çift ka ngrënë në të njëjtin restorant për gjashtë netë në çdo javë për 15 vitet e fundit.

Ron dhe Diana Watson, të cilët janë të martuar për 20 vjet, kanë frekuentuar të njëjtin restorant dhe kanë hëngër të njëjtin ushqim në Teksas, që nga vitit 2004.

Arsyetimi i tyre është se asnjëri prej tyre nuk dëshiron të fillojë të gatuajë pas një dite të gjatë në punë.

Nga e diela deri të premten, Ron dhe Diana shkojnë në restorantin e Toke Roadhouse në orën 3 pasdite për të përfituar nga menyja e hershme e zogjve që kushton 9.48 dollarë, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë