564 raste të reja me COVID-19 dhe 380 të shëruar

564 raste të reja me COVID-19 dhe 380 të shëruar

NULL NULL
1 month më parë

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë rezultuar 564 raste të reja me COVID-19, ndërsa janë shëruar 380 persona.

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës bën të ditur se të infektuarit janë nga komunat:

Prishtinë 228 raste,

Prizren 37 raste,

Gjakovë 36 raste,

Mitrovicë 33 raste,

Vushtrri 30 raste,

Gjilan 29 raste,

Kamenicë 23 raste,

Fushë-Kosovë 21 raste,

Lipjan 14 raste,

Pejë 13 raste,

Rahovec 11 raste,

Viti 11 raste,

Podujevë 10 raste,

Suharekë 10 raste,

Ferizaj 9 raste,

Obiliq 8 raste,

Klinë 6 raste,

Skenderaj 6 raste,

Kaçanik 5 raste,

Deçan 4 raste,

Dragash 4 raste,

Istog 4 raste,

Shtime 4 raste,

Graçanicë 3 raste,

Malishevë 3 raste, dhe me nga një rast komunat Novobërdë dhe Shtërpcë.