518 të shëruar dhe 345 raste me COVID-19!

518 të shëruar dhe 345 raste me COVID-19!

NULL NULL
4 weeks më parë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës njofton se gjatë 24 orëve të fundit rezultuan 345 raste pozitive me koronavirus.

Po ashtu, gjatë kësaj periudhe kohore janë raportuar edhe 518 persona të shëruar nga ky infeksion.

Rastet pozitive janë nga komunat: Prishtinë 113 raste, Gjakovë 45 raste, Gjilan 37 raste, Mitrovicë 30 raste, Ferizaj 18 raste, Fushë-Kosovë 18 raste, Podujevë 16 raste, Vushtrri 13 raste, Pejë 10 raste, Prizren 10 raste, Lipjan 7 raste, Skenderaj 6 raste, Dragash 4 raste, Kamenicë 4 raste, Deçan 3 raste, Obiliq 2 raste, Rahovec 2 raste, Viti 2 raste dhe me nga një rast komunat Junik, Kaçanik, Klinë, Malishevë dhe Shtime.