18:56, 14 Shtator 2018

Mango njihet si një “mbret i frutave”.

Fruti tropikal edhe pse ka një sasi të lartë të të sheqerit (një filxhan mund të përmbajë rreth 25 gramë karbohidrate dhe 100 kalori), mango ka disa përfitime mbresëlënëse, transmeton Klan Kosova.

Këto janë pesë përfitimet nga mango:

Mangot mund të iu mbrojnë nga kanceri

Ato rrisin sistemin imunitar

Mangot përmisojnë lëkurën dhe flokët tuaja

Mund ta lehtësojnë kapsëllëkun

Bën përmisimin e rregullimit të sheqerit në gjak