14:30, 14 Gusht 2019

Jetesa e shëndetshme nuk ka të bëjë vetëm me të ushqyerit e mirë. Pjesë të rëndësishme zë edhe aktivitetit fizik.

Ndoshta keni ditën e ngarkuar, apo punoni me orar të çrregullt dhe thjeshtë nuk ju premton koha për palestër, mirëpo kjo nuk do të thotë që t’i leni anash ushtrimet.

E nëse jeni të interesuar të formësoni pjesën e sipërme të trupit juve ju duhet t’i ndani vetëm 5 minuta kohë nga dita juaj.

Koha ideale është ajo e mëngjesit.

Se si t’i realioni ushtrimet shikoni videon më poshtë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë