462 gjoba për mosrespektim të masave anti-pandemi

462 gjoba për mosrespektim të masave anti-pandemi

NULL NULL
1 week më parë

Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 462 gjoba për shkak të mosrespektimit të masave antiCOVID.

10 persona u arrestuan, pesë persona u dërguan në mbajtje dhe dy në vuajtje të dënimit, njofton Klan Kosova

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur 17 aksidente trafiku me të lënduar dhe 24 aksidente me dëme materiale.

Po ashtu Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 899 tiketa trafiku.