39 të vdekur dhe 1 mijë e 288 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

39 të vdekur dhe 1 mijë e 288 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

NULL NULL
2 muaj më parë

Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar 39 të vdekur dhe 1 mijë e 288 raste të reja me COVID-19.

Sipas njoftimit janë kryer 3 mijë e 349 teste.

Tutje në njoftim thuhet se janë shëruar 1 mijë e 78 persona.

Njoftimi i plotë:

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 3349 teste dhe 1288 raste të reja të Covid -19 u regjistruan në:

-Shkup 570
-Kumanovë 57
-Dibër 8
-Shtip 44
-Prilep 78
-Tetovë 56
-Strugë 28
-Veles 32
-Manastir 53
-Ohër 30
-Kavadar 30
-Gostivar 85
-Gjevgjeli 21
-Strumicë 34
-Kriva Pallankë 5
-Radovish 13
-Krushevë 1
-Koçanë 28
-Probishtip 10
-Demir Hisar 7
-Makedonski Brod 3
-Berovë 3
-Valandovë 2
-Vinicë 11
-Delçevë 9
-Kratovë 3
-Sveti Nikolë 12
-Kërçovë 22
-Resnjë 11
-Negotinë 22

Kanë ndërruar jetë 39 pacientë, gjashtëmbëdhjetë pacientë nga Shkupi (79 , 80, 54, 70, 68, 54, 68, 82, 84, 68, 76, 75, 71, 60,73 dhe 56 vjeç), dy nga Kumanova (70 dhe 62 vjeç), një pacientë nga Dibra (87 vjeç), një nga Shtipi (71 vjeç), tre nga Prilepi (86, 76, 68 vjeç), katër pacientë nga Tetova (53, 72, 67 dhe 66 vjeç), dy nga Struga (68 dhe 69 vjeç), dy nga Velesi (67 dhe 78 vjeç), dy nga Ohri (68 dhe 73 vjeç) , një pacientë nga Strumica (72 vjeç), një nga Demir Hisari (65 vjeç), një nga Berova (79 vjeç), dy nga Kërçova (60 dhe 41 vjeç) dhe një pacientë nga Negotina (40 vjeç).

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 1078 pacientë të rikuperuar nga:

-Shkup 407
-Kumanovë 33
-Shtip 32
-Prilep 36
-Tetovë 36
-Strugë 63
-Veles 30
-Manastir 144
-Ohër 52
-Kavadar 27
-Gostivar 19
-Gjevgjeli 10
-Strumicë 19
-Kriva Pallankë 7
-Radovish 5
-Krushevë 4
-Koçanë 11
-Probishtip 5
-Demir Hisar 3
-Makedonski Brod 2
-Berovë 3
-Valandovë 2
-Vinicë 6
-Delçevë 7
-Kratovë 3
-Sveti Nikolë 12
-Kërçovë 72
-Resnjë 14
-Negotinë 14

Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 320,011 teste Covid -19.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 57451, numri i pacientëve të rikuperuar është 34970, numri i vdekjeve është 1600 dhe numri i rasteve aktive është 20881.