15:40, 25 Maj 2019

24 persona kanë vdekur dhe 11 të tjerë janë plagosur dy ditët e fundit në Afganisatan si pasojë e vërshimeve që u shkaktuan nga shirat e mëdha.

Sipas agjencisë së lajmeve Associated Press, mbi 200 shtëpi janë shkatërruar nga vërshimet.

Sipas Ministrisë për Menaxhimin e Katastrofave dhe Çështjeve Humanitare, tha se vërshime ka pasur në gjashtë provinca të vendit, përfshirë edhe kryeqytetin, Kabul.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë