14:19, 24 Shkurt 2020

Rreth 23 mijë qytetarë, shtetas të Republikës së Maqedonisë së Veriut momentalisht gjenden në rajonet kritike në Itali.

Lombardija, Veneto dhe Emilija-Romanja, janë tre vendet ku janë regjistruar virusi vdekjeprurës korona, njoftojnë nga Ministria e Jashtme e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Sipas informacioneve nga ky diakster, deri në këtë moment nuk ka informacion për qytetarë të RMV-së të cilët janë të prekur nga ky virus.

Njëkohësisht, Ministria e Jashtme rekomandon masa kujdesi gjatë udhëtimit në rajonin e Lombardija, Veneto dhe Emilija Romanja, gjatë kësaj periudhe.

Konkurs Pune

Lexo më shumë