22 vjet nga dorëzimi i Serbisë (VIDEO) - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

22 vjet nga dorëzimi i Serbisë (VIDEO)

NULL NULL
nga Enis Reçica 10/06/2021

Janë bërë tashmë 22 vjet nga Marrëveshja e Kumanovës.

Në kuadër të kësaj ujdie mes ushtarakëve të NATO-s dhe atyre serbë, u aprovua hyrja e pjesëtarëve të Forcës Veriatlantike në territorin e Kosovës.

Klan Kosova, gjatë ditës ka qëndruar në Restorantin ”Evropa 93”, ku për tri ditë u bënë bisedime mes dy delegacioneve.

Detajet i tregoi vet pronari i restorantit Ramadan Sadiku, i cili ishte pjesëmarrës në këto diskutime.

Por, marrëveshja nuk u nënshkrua në atë lokal në Bllacë, porse në Kumanovë, ku Klan Kosova vizitoi lokacionin e Helidormit Agji Tepe, ku ishin vendosur forcat e NATO-së.

Ngjarjen e 22 viteve të shkuara, për Klan Kosovën, e rrëfyen dy gazetarët shqiptarë që e përcollën nga afër Isak Ramadani dhe Nexhat Aqifi.