22:20, 6 Nëntor 2019

Mjekët kanë kryer një operacion delikat për të hequr një objekt nga penisi i një personi.

Pacienti, 22 vjeçar, i cili nuk është emëruar, pretendoi se nuk pësoi dhimbje pasi futi një piskatore në uretrën e tij katër vjet më parë.

Mjekët ushtruan presion në të dyja anët e penisit për të mbajtur të mbyllur piskatoren sepse mund ta dëmtonin uretrën nëse do të hapej.

Është zbuluar edhe se si piskatorja hyri deri tek ky organ. Personi në fjalë përdori atë teksa ka masturbuar.

Por, në këtë rast, pacienti tha se nuk vuante nga asnjë problem me urinimin dhe u konstatua se ishte në gjendje të mirë fizike, transmeton Klan Kosova.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë