19 vjeçarja martohet me burrin 42 vjeç më të vjetër

19 vjeçarja martohet me burrin 42 vjeç më të vjetër

NULL NULL
4 weeks më parë

Një adoleshente që u martua me një 61 vjeçar, baba i dy fëmijëve, thotë se prindërit e saj e kanë mirëpritur vendimin e saj pavarësisht se telefonuan policinë herën e parë që e takuan.

Oficerja e policisë ushatarake Audrey Cheyenne-Smiley Moon, 19 vjeç, u takua për herë të parë me burrin Kevin, 61 vjeç, në faqen e takimeve Badoo, në janar të vitit të kaluar.

Pavarësisht një diferencë moshe 42 vjeçare mes tyre, ajo fillimisht u tërhoq nga biografia e tij duke thënë se edhe ai ishte një veteran që kishte punuar për policinë ushtarake.

Brenda disa muajsh nga biseda në internet, ata ishin zyrtarisht një çift dhe të dy kishin thënë ‘Të dua’. Në korrik të vitit 2020, ata u takuan zyrtarisht personalisht dhe ndan puthjen e tyre të parë.

Audrey tha për Jam Press: “Isha njëkohësisht e emocionuar dhe nervoze për ta parë. Kevin bëri lëvizjen e parë. Ai më preki fytyrën dhe ne e kishim puthjen tonë të parë kur u takuam ballë për ballë. Ne të dy mund të pajtohemi vërtet se ishte dashuri me shikim të parë”.

As Audrey as Kevin, nga Modesto, California, nuk kishin qenë në një lidhje me një diferencë kaq të madhe moshe më parë, por besoni se nuk ka rëndësi pasi ata kanë shumë të përbashkëta dhe një lidhje të thellë.

Audrey tha: “Ajo që e bën marrëdhënien tonë kaq të madhe dhe të përsosur për ne është dashuria jonë gjithnjë në rritje për njëri-tjetrin”.

Para takimit me Audrey, Kevin ishte i martuar për 19 vjet dhe ka dy fëmijë, të moshës 16 dhe 23 vjeç. Fëmijët e tij janë mbështetës të marrëdhënies dhe janë të kënaqur të shohin sa të lumtur janë çifti, shkruan Metro.uk, transmeton Klankosova.tv.

Story from Jam Press (Age Gap Couple) Pictured: Audrey Cheyenne-Smiley Moon and Kevin. Woman, 19, marries man 42 years older ??? and even gets parents' support after they called the POLICE the first time they met him A teenager who married a 61-year-old dad-of-two says her parents have now welcomed him to the family despite calling the police the first time they met him. Military police officer Audrey Cheyenne-Smiley Moon, 19, first met husband Kevin, 61, on dating site Badoo, on January 9 2020. Despite a 42-year age gap between them, she was initially attracted by his bio saying he too was a veteran who had worked for the military police. Within a few months of chatting online, they were officially a couple and had both said ???I love you???. In July 2020, they officially met up in person and shared their first kiss. Audrey told Jam Press: ???I was both excited and nervous to see him. ???He still talks about the day he laid his eyes on me with such passion. ???Kevin made the first move. He took my face in his hands and we had our first kiss when we first met face to face. ???We can both agree truly that it was love at first sight.??? Neither Audrey nor Kevin, from Modesto, California, had been in a relationship with such a big age gap before but believe it doesn???t matter as they have lots in common and a deep connection. Audrey said: ???Our first conversation was about the military and he asked questions about me and we became very open to each other. ???We talked about everything together. ???Kevin also looks very handsome to me. ???What makes our relationship so great and perfect for us is our ever-growing love for each other.