15 lulet që nuk thahen kurrë edhe nëse nuk kujdeseni

15 lulet që nuk thahen kurrë edhe nëse nuk kujdeseni

8 muaj më parë

Të gjithë ish-at e mi dhe lulet që kam tharë deri më tani, kanë një gjë të përbashkët ! Jam kujdesur për ta më shumë nga se duhet. E kam tepruar me ujitjen, i kam harruar në diell dhe me ish-at e mi thjesht nuk flisnim të njëjtën gjuhë dashurie.

Por nëse me njerëzit kam ende shumë punë, me lulet kam zbuluar se ekzistojnë disa lloje bimësh, që nuk vyshken, sepse : lulëzojnë në cepin më të errët të shtëpisë, nuk kanë nevojë për shumë përkujdesje dhe ajo që dinë të bëjnë më mirë është të lulëzojnë.

Fotogaleria e mëposhmte përmbledh lulet që nuk thahen dhe kërkojnë kujdes minimal nga ana juaj./Living/

Aloe Vera

Lule Shqiponja

 

Begonia

Japanese Sago Palm

Lule gjarpëri