15:00, 16 Prill 2018

Fotografi me emrin Goran Anastasovski ka realizuar foto të kafshëve për 12 vjet me radhë, dhe më poshtë ua sjellim rezultatin e tyre, transmeton Klan Kosova.

Thjesht të mahnitshme!

I've Been Photographing Animals For 12 YearsI've Been Photographing Animals For 12 YearsI've Been Photographing Animals For 12 YearsI've Been Photographing Animals For 12 YearsI've Been Photographing Animals For 12 YearsI've Been Photographing Animals For 12 YearsI've Been Photographing Animals For 12 YearsI've Been Photographing Animals For 12 YearsI've Been Photographing Animals For 12 YearsI've Been Photographing Animals For 12 YearsI've Been Photographing Animals For 12 YearsI've Been Photographing Animals For 12 YearsI've Been Photographing Animals For 12 YearsI've Been Photographing Animals For 12 YearsI've Been Photographing Animals For 12 Years

Konkurs Pune

Lexo më shumë