19:30, 16 Maj 2018

Ndonjëherë, vetëm një detaj i vogël mund të ndryshojë në mënyrë drastike krejt enterierin e dhomës duke ju ndihmuar që të krijoni një atmosferë të këndshme dhe inspiruese në shtëpinë tuaj.

Më poshtë gjeni disa ide briliante që do t’i japin shtëpisë tuaj shumë personalitet dhe shumë sharm, transmeton Klan Kosova.

Ngjitës (stickers) për mure

Vizatime në dyert e frigoriferit

Tapete për mur me shumë ngjyra 

Dekorime për mur

Mbulesa për karrige

Kornizë kreative për fotografi

Mbulesë e pazakonshme për llampa

Jastëkë dekorativë

Panele muri

Vazo lulesh shumë kreative

Piktura të qëndisura

Bëhuni kreativ! Mund të bëni dekorime unike madje edhe me kapëse të rrobave.