14:49, 8 Nëntor 2019

Mini-Shengeni, një iniciativë e nisur nga Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Serbia është premtues dhe ka mbështetjen tonë.

Kështu  tha sot në Gjenevë, zëvendës Ndihmës Sekretari i Shtetit Matthew Palmer.

Kjo, tha ai, është veçanërisht e rëndësishme në një kohë kur Shtetet e Bashkuara po marrin një rol më të madh në Ballkanin Perëndimor, dhe rajoni i sheh lëvizjet e zgjerimit të BE-së si një zvarritje.

Konkurs Pune

Lexo më shumë