100% e votave të numëruara: Hani i Elezit në balotazh

100% e votave të numëruara: Hani i Elezit në balotazh

NULL NULL
1 month më parë

Komisioni Qendrorë Zgjedhor ka përditësuar të dhënat e numërimit të votave, dhe në Han të Elezit ky proces tashmë ka përfuduar, njofton Klankosova.tv.

Sipas këtyre rezultateve prinë Mehmet Ballazhi me 50.98% të votave, i pasuar nga Rufki Suma.

Kanidati i pavaruar që ishte edhe në krye të kësaj komune ka marrë 42.47% të votave.