22:19, 22 Maj 2019

Pjesa më e madhe e burrave karakterizohen nga disa sjellje, që sado të vogla dhe të parëndësishme të jenë, mbeten acaruese.

Në vijim gjeni një përmbledhje me 10 zakonet më të përhapura referuar studimeve, blogjeve dhe artikujve të ndryshëm.

Hiqet sikur po të dëgjon, kur realisht as që e ka mendjen fare se çfarë po i thua.

Lëshon gazra dhe vazhdon bisedën sikur të mos ketë ndodhur asgjë.

Lë çorapet e pista në dysheme.

Ndonjëherë kujdeset aq shumë për mënyrën si duket, ndërsa herë të tjera as që e vret mendjen.

Lë qimet e mjekrës (dhe jo vetëm) mbi lavaman.

Nuk ia ka idenë se çfarë janë punët e shtëpisë.

Në shumicën e kohës, i shan të gjithë.

Gromësit

Harron sirtaret e dollapit hapur.

Kur i thoni të blejë diçka kur është duke ardhur në shtëpi, nuk merr kurrë gjënë e duhur.

/anabel

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë