13:30, 29 Janar 2020

Dushi është i rëndësishëm që të na ndihmojë të qëndrojmë të pastër dhe të mbrojtur. Megjithatë, janë disa momente kur ne nuk kemi kohë për të, për shembull kur jemi duke udhëtuar.

Kur kjo ndodh, është mirë që të merren disa masa parandaluese për të mos ardhur era e keqe, njofton Klan Kosova.

Përdorni vajrat për trup

Përdor letra të lagura 

Përdorni ekstra deodorant

Ndërroni më shpesh të brendshmet

Ndërroni çorapet

Shmangeni ushqimet me qep, hudhër apo erëza

Shmangni rrobat e ngushta

Përdorni shampo për tharje

Qëndroni të hidratuar

Vendosni shirita në flokë

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë