21:00, 26 Qershor 2019

Rreth brigjeve gjermane, daneze dhe holandeze, 500 kilometra shtrihet Deti i Kuq.

Është zona më e madhe bregdetare në botë. Ajo ka qenë pjesë e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s për dhjetë vjet, njofton Klan Kosova.

Arsyet pse duhet vizituar këtë bregdet janë të mëdha, por ne po ju paraqesim 10 prej tyre:

Jetë e harmonizuar me batica

Të ecësh këmbëzbathur nëpër baltë

Banorët më të fotografuar

Gjelbërim i mrekullueshëm

Një shtëpi pranë detit

Qytete në port

Ishulli Halling

Pushime

Era dhe valët

Deti i Kuq, një vend i mrekullive

Konkurs Pune

Lexo më shumë