1 muaj paraburgim për 21 vjeçarin që dyshohet se dhunoi një të mitur në Gjilan

Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditë të pandehurit Sh. J. E gjitha kjo, pasi ekziston dyshimi i bazuar se i pandehuri e ka shfrytëzuar një të mitur, duke e dërguar në motele të ndryshme dhe duke e detyruar të kryej … Vazhdoni me leximin e 1 muaj paraburgim për 21 vjeçarin që dyshohet se dhunoi një të mitur në Gjilan