Ikin nga FSK-ja - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Ikin nga FSK-ja

NULL NULL
17/06/2015

Forca e Sigurisë së Kosovës(FSK) e cila është në rrugën e saj drejt transformimit në Forca të Armatosura të Kosovës (FAK), ka qenë një shtyllë e sigurisë mjaft joshëse për inkuadrim të kuadrove të reja.

Së fundi ,Forca e Sigurisë së Kosovës nuk po krijon hapësirë të mjaftueshme për kuadrot e reja dhe disa ushtarë të zhgënjyer e kanë braktisur këtë strukturë ushtarako-civile.

Njëri nga ta që është larguar nga FSK-ja është edhe Arian Xhezairi  nga Prizreni, ai pas një periudhe shtatëvjeçare  të kaluar në strukturën ushtarake është larguar për studime master në Vjenë.

Për më shumë lexoni shkrimin e plotë në:

http://zeri.info/aktuale/37447/fsk-se-po-i-ikin-kuadrot/