23:10, 27 Maj 2020

Presidenti Hashim Thaçi ka dhënë detaje rreth vizitave sekrete të drejtuesve të institucioneve të vendit në dhomën e përgjimeve në PTK.

Thaçi ka thënë se Albin Kurti, Xhelal Sveçla dhe Haki Abazi nga Lëvizja Vetëvendosje kanë shkuar në dhomën e përgjimeve ku ka të drejtë të hyjë vetëm kryeprokurori i vendit.

“Pse ky grup ka shkuar në dhomën e përgjimeve dhe kanë ndalë kamerat për tri ditë. Çka kërkon kryeministri në dhomën e përgjimeve? Kjo është vepër penale. Ata duhet të përballen me drejtësinë, pasi kanë bërë vepra shumë të këqija”, është shprehur Thaçi në TV Dukagjini.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë