13:46, 3 Shtator 2017

Mark Zuckerberg dhe bashkëshortja e tij Ppiscilla Chan kanë profile të veçanta në Facebook.

Nuk është pse atyre u bëhet ndonjë trajtim i veçantë. Kjo ndodh kur njerëzit nuk duan që ta shohin profilin tuaj dhe ju bllokojnë, shkruan independent, transmeton Klan Kosova.

Dyshja nuk mund të bllokohet dhe nëse tentoni ta bëni do të ju shfaqet porosia nga sajti. Kjo vjen si rezultat pasi që ata janë bllokuar mijëra herë dhe se sistemi dëshiron që të ndalojë të përsëritet veprimi.

Interesante