12:35, 12 Tetor 2017

Zjarri u bë katastrofik si pasojë e erës që shpërndau gacat, ka treguar shefi i zjarrfikësve.

Nga ky zjarr kanë humbur jetën 23 persona dhe e gjithë lagja është bërë rrafsh me tokën.

Qindra persona kanë matur pa strehim dhe mbi 300 konsiderohen të zhdukur.