22:28, 17 Prill 2017

Të premten bëhen një vit që nga vdekja e ikonës së muzikës, Prince.

Dokumentet e reja tregojnë që shtëpia e këngëtarit kishte qenë e mbuluar me pilula, dhe se ai kishte qenë në lidhje me ish yllin e The Voice. Judith Hill.

Urdhëri i bastisjes gjithashtu zbuloi se ylli i tingullit të Minneapolis, po luftonte me varësinë nga  opioidët,shkruan Daily Mail, transmeton Klan Kosova.

Fizicienti i Prince, Michael Schulenberg, i kishte përshkruar ilaçe në emër të rojes së tij, Kirk Johnson, shkaku i privatësisë.

Madje një përshkrim për oksikodon i ishte shkruar gjashtë ditë para vdekjes së këngëtarit, të njejtën ditë kur ai kishte konsumuar mbidozë në aeroplanin që e dërgonte për në Atlanta.

3f54d16200000578-4418662-image-a-8_1492455292483  3f54d11800000578-4418662-image-a-4_1492455257520 3f54d12900000578-4418662-image-a-5_1492455267636 3f54d13800000578-4418662-image-a-6_1492455288190 3f54d14d00000578-4418662-image-a-7_1492455290492

https://www.youtube.com/watch?v=vHxmctgKFL8

 

Interesante