10:00, 20 Mars 2017

Gigi Hadid dhe ish-ylli i One Direction janë një çift i përsosur.

Kështu të paktën duken në fotografi, ndonëse vet Zayn Malik dha për adhuruesit e tij një pasqyrë të rrallë të jetës së tij private, përcjellë Klan Kosova.

Malik për The Sunday Times, pranoi se Perrie Edwards ishte një nga vajzat që dashuria ndaj saj e kishte lënduar në të kaluarën.

Por megjithëse ai deklaroi se dikur ishte i lënduar, ai tha se marrëdhëniet mes tij dhe Gigit po shkojnë mbarë, përcjellë Klan Kosova.

 

Interesante