12:00, 13 Tetor 2017

Ka vetëm dy gjëra në botë të cilat askush nga ne s’mund t’i kthejë: kohën dhe rininë.

Nuk ka asgjë të çuditshme me faktin se edhe yjet dhe personazhet publike plaken, njëlloj si të gjithë.

Ndonëse janë njerëz që gjithmonë kujdesen për pamjen e tyre dhe na inspirojnë me dukje të mirë, as aktorët e këngëtarët e famshëm s’kanë mundur ta mbajnë të freskët rininë e tyre, transmeton Klan Kosova.

Në kolazhet e mëposhtme, mund të vëreni se si ata kanë ndryshuar a ndër vite dhe se sa janë plakur.

12. Mickey Rourke

11. Barbra Streisand

10. Pamela Anderson

9. Ozzy Osbourne

8. Johnny Depp

7. Kate Moss

6. Macaulay Culkin

5. Pierce Brosnan

4. Geena Davis

3. Elizabeth Taylor

2. Brigitte Bardot

1. Gina Lollobrigida