9:00, 14 Shkurt 2018

A e dini se Charlie Chaplin njëherë doli i treti në garën se kush i ngjan më shumë Charlie Chaplin?

Kjo është magjia e grimit. Mund të transformojë një person krejtësisht dhe ta bëjë të duket krejtësisht i padallueshëm.

Por më poshtë po ju sjellim disa raste kur yjet kanë vendosur të heqin dorë nga grimi dhe të na sjellin pak nga vetja e tyre, larg glamurit, transmeton Klan Kosova.

Në fakt, ju do të shihni fotografitë e tyre me grim dhe pa grim në mënyrë që të bëni krahasimin.

A ju duket se mezi i dalloni?

1. Gal Gadot

2. Jennifer Lopez

3. Britney Spears

4. Carrie Underwood

5. Cindy Crawford

6. Drew Barrymore

7. Ivanka Trump

8. Tyra Banks

9. Sharon Stone

10. Jessica Alba

11. Lady Gaga

12. Zoe Saldana

13. Naomi Watts

14. Gwyneth Paltrow

15. Shakira

16. Selena Gomez

17. Emilia Clarke