12:00, 12 Tetor 2017

Harvey Weinstein është fotografuar duke “ia treguar gishtin e mesit botës”, të mërkurën, orë para se të shkonte në një qendër rehabilitimi, që besohet të jetë në Arizona.

Ai u duk i lodhur teksa u fut në zyret e avokates së tij, Patty Glasser.

Teksa po hynte brenda, 65 vjeçari ngriti gishtat e mesit, dhe u tregua i papenduar pas supozimeve dhe akuzave për përdhunim dhe sulm seksual nga së paku 30 aktore hollivudiane.

Sidoqoftë, para se të largohej për në qendër rehabilitimi u tha fotografëve që nuk po kalon mirë, porse po kërkon ndihmë.