20:51, 13 Shtator 2017

Si pasojë e të shtënave me armë zjarri në një shkollë të mesme në Washington, gjashtë persona mbetën të plagosur, në mesin e tyre mediat e huaja raportojnë se njëri nuk ka arritur të iu mbijetojë plagëve.

Ngjarja ka ndodhur saktësisht në shkollën e mesme Freeman në Rrockford, transmeton Klan Kosova.

Dorasi është në paraburgim ndërsa të gjithë nxënësit dhe stafi janë duke u evakuar.

Lajmi pritet të përditësohet, qëndroni në klankosova.tv.

Interesante