16:55, 16 Prill 2017

Aktori i famshëm hollivudian Warren Beaty foli me Graham Norton për rastin kur ia dha zarfin e gabuar koleges Faye Dunaway, e cila e kishte shpallur fituesin e gabuar për çmimin e filmit më të mirë, në ceremoninë e çmimeve akademike Oskar.

Ai e kujtoi atë ngjarje si “kaos” në intervistë me Nortonin.

”Hamendësoj se mund ta quani kaos”, tha Beatty.

Ndër të tjera, Beatty foli në intervistë për jetën e tij private dhe profesionale.

Ai tha se familja e tij është e pakrahasueshme me xhirimin e filmave, por se ai do të detyrohet që të xhirojë disa filma shkaku i folesë së zbrazët të cilës po i afrohen ai dhe gruaja e tij.

 

Interesante