15:56, 21 Prill 2017

Ministri i Punës, Punësimit, Veteranëve dhe Çështjeve Sociale të Serbisë, Aleksandar Vulin tha kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve, Jonuz Musliu që Presheva, Bujanoci dhe Medvegjë duhet të bashkohen me Kosovën dhe Shqipërinë, bën thirrje për Luftë të Tretë Ballkanike si dhe prishje të rendit kushtetues dhe të integritetit territorial të Serbisë.

Ai në Bujanoc tha se Musliu me këtë deklaratë bën thirrje për luftë dhe “shkëputjen e një pjese të territorit të Serbisë, gjë për të cilën duhet të reagojnë autoritetet kompetente shtetërore, dhe ai të jap përgjegjësi për këtë”, raporton Tanjug, përcjellë Klan Kosova

Interesante