20:31, 21 Prill 2017

Dhjetëra ushtarë afganë janë vrarë dhe plagosur pasi një sulmues Taliban ishte maskuar si ta, duke kaluar pikën e kontrollit dhe pasi kishte sulmuar bazën ushtarake.

Saktësisht bëhet fjalë për 50 ushtarë të vrarë, shkruan Reuters, transmeton Klan Kosova.

Sulmi është kryer afër një xhamie derisa thuhet se ushtarët po planifikonin të shkonin për lutje.

Fillimit ish tetë të vrarë, më pas numri shkoi në 20 dhe arriti më pas në 50 veta.

Interesante