20:33, 12 Janar 2018

Intervista ekskluzive e Shkumbin Mehmetit, dhënë të enjtën për Zonën e Debatit në Klan Kosova ku flet për vrasjet e pasluftës ka tronditur opinionin publik kosovar, sidomos familjet e viktimave.

E publikimi i këtyre të dhënave ka bërë që familjet e tre të vrarëve, Tahir Zemajt, Sebahate Tolajt dhe Isuf Haklajt, të reagojnë nëpërmjet një deklarate të përbashkët.

Aty thuhet se dëshmia e Mehmetit ka nxjerrë në sipërfaqe dështimin e sistemit të drejtësisë në zbardhjen e vrasjeve dhe ndëshkimin e fajtorëve.

Për më shumë, ndiqeni kronikën nga Lindita Dedinca.