10:52, 14 Shkurt 2018

Prokuroria për Krimit të Organizuar se Serbisë  përmes ministrisë së Drejtësisë i ka dërguar raportin Prishtinës rreth rastit të vrasjes së Oliver ivanoviqit.

Bëhet fjalë për  raportin mbi kërkesën e Prishtinës për ndihmë të ndërsjellë juridike në lidhje me vrasjen e liderit të Iniciativës Qytetare SDP.

Sot pritet që një  përgjigje tjetër t’i dërgohet autoriteteve hetimore të Kosovës.

Flitet për të dhënat dhe njoftimet që do t’i përcillen Zyrës së përfaqësuesit special të BE në Prishtinë, i cili do t’ia dorëzojë prokurorisë së Kosovës, transmeton Klan Kosova.