11:14, 13 Prill 2017

Një prokuror ka thënë se një çift ishin inspiruar ta vrasin fëmiun e tyre me aftësi të kufizuara, pasi që kanë parë filmin Manchester by the Sea.

Ky filmi fitoi dy çmime Oskar në shkurt, për aktorin dhe skenarin më të mirë, shkruan NME,  transmeton Klan Kosova.

Filmi shpalosë tregimin e një njeriu që aksidentalisht i vë zjarrin shtëpisë duke vrarë fëmijët e tyre që gjendeshin brenda.

Gazeta The Guardian raporton që Ernest dhe Heather Franklin janë ngarkuar me vrasje të shkallës së dytë, për vdekjen e Jeffrey Franklin.

Çifti ishin akuzuar se kishin vrarë fëmiun e tyre më 28 shkurt, dy ditë pas ceremonisë Oskar.

Ata poashtu akuzohen se e kishin filluar zjarrin që ta mbulojnë vrasjen, pasi që obduksioni i McBride zbukoi se Jeffrey kishte vdekur para se zjarri të fillonte.

Interesante