18:35, 8 Janar 2017

Posa ta shihni do e kuptoni se ky mund të jetë fëmija më i veçantë.

Kjo pasi kjo foshnje ka lindur me një nishan në formë zemre, e cila gjendet saktësisht në ballin e saj, përcjellë Klan Kosova.

Prindërit Murat Engin dhe gruaja e tij Ceyda, nuk mund t’u besojnë syve të tyre qysh kur kanë parë se djali i tyre Çinar ka lindur me një shenj të kuqe.

E qysh kur vogëlushi erdhi në jetë, pikërisht ishin infermieret ato të cilat në sallën e lindjen morën selfie me Çinar i cili ka zemrën në mes të ballit, përcjellë Klan Kosova.

Çinar i cili tashmë  është 14 muajsh, është i pari në familje me një dukuri të tillë për të bartur shenjën e dashurisë, zemrën.

3bcd6a8b00000578-0-image-a-9_1483436548970

3bcd748600000578-0-image-a-8_1483436312621

3bcd6aa300000578-0-image-a-7_1483436258105

3bcd6ab300000578-0-image-a-6_1483436170420-1

3bcd6a9b00000578-0-image-m-5_1483436163909-1

3bcd6a8700000578-0-image-a-1_1483436008855-1

Interesante