11:00, 11 Janar 2017

Dizajnerja Vjollca Llapashtica, gjatë këtyre ditëve, ka nxjerrë koleksionin më të ri për vitin 2017.

Në këtë koleksion ajo ka sjellë kryesisht fustane të stilit elegant të punuara me materiale unike dhe me dorë.

Ngjyra e cila dominon këtë koleksion është ajo krem si dhe fustanet janë përplot glamur dhe shkëlqim.

Displaying 15942044_1215232585209850_296259897_n.jpg

Displaying 15942292_1215231741876601_1669675838_n.jpg

Displaying 15942336_1215232698543172_1459727104_n.jpg

Displaying 15942338_1215232248543217_1060008355_n.jpg

Displaying 15969846_1215232765209832_1091973454_n.jpg

Displaying 15969915_1215233941876381_1586609973_n.jpg

Displaying 15970649_1215234411876334_736834389_n.jpg

Displaying 15970813_1215233361876439_1810358986_n.jpg

Displaying 15978651_1215234031876372_2123453930_n.jpg

Displaying 15995599_1215231761876599_834131361_n.jpg

Displaying 15995804_1215233115209797_2039732334_n.jpg

Interesante