9:17, 6 Korrik 2017

Ka dalur një video e bendit Nirvana duke performuar dhe incizuar një videoklip për demon e tyre të parë në janar të vitit 1988.

Klipet u publikuan online dhe u raportuan nga Stereogum, ndërkaq këtë video e ka siguruar arkivisti dhe informanti i SPIN, Mike Ziegler.

Ai publikoi një grusht klipesh të papara më herët të Nirvanës me një përshkrim mjaft preciz të asaj se çfarë ndodh në videon e gjatë 17 minuta.

https://www.youtube.com/watch?v=rAaqWMsuu2I

Interesante