12:57, 6 Nëntor 2017

Ka shumë raste kur te shqiptarët janë gjetur vetura prej markave dhe modeleve më të vjetra të veturave.

Por, përveç kësaj ana tjetër është se disa edhe kanë bërë modifikime të ndryshme të tyre.

Është mjeshtri  Haki Bajraktari, i cili për disa vite e ka punuar një veturë, gjë të cilën ai e ka bërë siç thotë me shumë dashuri, njofton Klan Kosova.

Bajraktari ka bërë një veturë “Made in Kosova”.

Për të kuptuar gjithçka rreth saj ndiqeni kronikën  gazetarit Milot Hasimja.