20:51, 13 Janar 2018

Në disa rreshta të  librit “Drenica Djep i UÇK-së  dhe Batalioni I”, Skënder Gjeli e pa edhe emrin e tij.

Ish-ushtari i UÇK-së në zonën e Drenicës u habit kur gjeti veten në të, jo pse nuk është meritor, por se për të ishte shkruar se ishte i vdekur.

Mirëpo edhe pse në libër u bë dëshmor, duke qenë gjallë, këtij hatri nuk i mbeti.

Për të zbuluar më shumë, ndiqeni kronikën nga Merita Neziri.