21:00, 14 Shkurt 2018

Kryeparlamentari Kadri Veseli ka shprehur dashurinë për bashkëshorten e tij Violetën përmes një postimi në Facebook.

Në një fotografi së bashku me Violetën përmes një shkrimi ai tregon se sa shumë dashuri kanë për njëri tjetrin.

Në ditën e të dashuruarve “Shën Velentin”, Veseli nuk harron të tregojë as dashurinë për Kosovën.

“Sa më shumë dashuri për njëri-tjetrin dhe sa më shumë dashuri për shtetin” shkruan Kadri Veseli.