16:30, 13 Janar 2018

Disa njerëz thjesht lindin me dhunti interesante dhe mund të bëhet shumë parashikues. Ata qëllimisht mund ta thyejnë një biçikletë, në mënyrë që askush të mos e vjedhë.

Gjëja më e mirë rreth këtyre njerëzve është se imagjinata e tyre nuk ka një kufi, dhe Klan Kosova ka një numër pa limit të fotografive qesharake për ta dëshmuar këtë gjë.

Në fund të artikullit e keni një bonus të asaj që quajmë të jesh jashtëzakonisht mbrojtës!