10:39, 29 Qershor 2017

Policia e Indisë ka thënë se Gau Kerketta ka vdekur menjëherë pasi që e reja e tij, Anima Kharia e kishte sulmuar duke ia shtypur testikuj gjersa i kishin shpërthyer.

Thuhet që vjehrri po tentonte ta zgjidhte një mospajtim mes djalit të tij dhe saj, sipas Hindustan Times.

Ata po grindeshin pasi që këndesi i tyre e kishte humbur një luftë në Indi, në garat me këndesë.

Ai kishte tentuar të intervenonte kur ajo e kapi për testikuj, dhe vjehrri përfundoi duke gjakosur për vdekje.

Interesante