20:13, 13 Shtator 2017

Blloku i klinikave kirurgjike në Qendrën Kryesore Spitalore të vendit, është jashtë funksionit për operacione të pacientëve.

Aty aktualisht po zhvillohen vetëm hetime e inspektime të aparaturave dhe gjithçkaje brenda sallave.

Krejt kjo pasi në këto të fundit të enjten e javës që shkoi dy pacientë gjetën vdekjen pas operacionit.

Kronikë e Dafina Jegenit.

Interesante