19:00, 29 Korrik 2017

Fotografi rus Alexander Yakovlev është kthyer me imazhet e tij ekspresive të kërcimtarëve profesioniste.

Imazheve të tij dinamike dhe të fuqishme si dhe lëvizjeve të këndshme të valltareve ai u ka shtuar edhe miell, transmeton Klan Kosova.

Ky është pasioni i vërtetë i fotografit, shijoni imazhet e tij fantastike.

2

3

4

5

6

Interesante